14 Jun
20:57

Over ons

Staalprijzen.nl is ontstaan toen wij merkten dat er in de staalhandel veel vraag was naar duidelijkheid omtrent de laatste ontwikkelingen van de staalprijzen. www.staalprijzen.nl Dé site om de meest actuele staalprijzen te bekijken, downloaden of printen.

Staalprijzen.nl verkreeg al gauw bekendheid en we merkten dat er niet alleen behoefte was naar de prijzen, maar ook het verhaal achter de dalingen of, in die dagen voornamelijk, de stijgingen. We lanceerde www.staalnieuws.nl. Dé site om het laastste staalnieuws te lezen.

Ondertussen is Staalprijzen.nl uitgegroeid tot een heus online media center. Naast prijzen en nieuws produceren wij nu ook prijsgrafieken van januari 2004 tot nu, technische gegevens, kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste (staalprijs) ontwikkelingen en meer... We zijn nog lang niet uitontwikkeld.

Heeft u een nieuwtje, een goed idee hebben of mist u iets op onze sites? Mail ons dan op: info@staalprijzen.nl De lezer bepaalt!